Dansgroep MDC

Dansgroep MDC is een Dansclub gelegen aan Deventerstraat 4 in Vaassen.

Meer informatie over Dansgroep MDC in Vaassen

Monique Witteveen en Nienke Dijkstra zijn de trotse oprichters van dansvereniging MDC, wat staat voor Mijn DansClub. Ze hebben zelf al geruime tijd danservaring en hebben elkaar leren kennen tijdens danslessen in Vaassen. Nadat er een tijd lang geen dansactiviteiten meer waren in het dorp, besloten ze om hun danskriebels te volgen en MDC op te richten. Na een succesvolle start met 10 leden, worden er nu ruim 23 danslessen per week gegeven voor alle leeftijden. De lessen worden verzorgd door een team van enthousiaste dansdocentes en plezier en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Als je ook van dansen houdt, ben je van harte welkom om een aantal proeflessen te komen volgen. Aanmelden kan via een mail naar proefles@dansgroepmdc.nl. MDC staat voor muziek, dans, clubgevoel, samen, kwaliteit, gezelligheid, enthousiasme en toewijding. Dans mee, met MDC!

Wil je weten wat Dansgroep MDC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dansgroep MDC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dansgroep MDC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansgroep MDC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Dansgroep MDC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dansgroep MDC

Bezoekers bekeken ook