Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere"

Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" is een Kerk gelegen aan Kosterstraat 20 in Vaassen.

Meer informatie over Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" in Vaassen

Welkom op de website van ons koor! Hier kunt u meer te weten komen over ons en wat we doen. We nodigen mannen die graag zingen van harte uit om zich bij ons aan te sluiten. Ons doel is om geestelijke en andere muziek te zingen, gebaseerd op de Bijbel, en om zo Gods naam te verspreiden en te eren. Als u naar ons wilt luisteren, kunt u de mediatheek op de website bezoeken. Daar vindt u ook videoclips van onze bijdragen aan het programma 'Nederland Zingt' van de Evangelische Omroep, evenals recente en historische foto's in het fotoarchief. U kunt uw opmerkingen en reacties achterlaten in het gastenboek. We stellen het erg op prijs om van u te horen. U kunt ook kijken naar de aankomende activiteiten.

Wil je weten wat Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijk Mannenkoor “Looft Den Heere”

Bezoekers bekeken ook