CBSkincare

CBSkincare is een Schoonheidssalon gelegen aan Weteringdijk 121 in Vaassen.

Meer informatie over CBSkincare in Vaassen

CB Skincare is een huidkliniek die gespecialiseerd is in geavanceerde huidbehandelingen. Ze bieden een persoonlijk behandelplan aan voor iedere huid, omdat elke huid anders is en zijn eigen aanpak verdient. Medisch cosmetica wordt gezien als de toekomst, omdat onze huid wordt beschadigd door verschillende invloeden van buitenaf. CB Skincare werkt met de formules van de merken Image Skincare en Mesoestetic. De producten die ze gebruiken zijn dermatologisch getest en hebben geavanceerde samenstellingen om diep in de huidlagen door te dringen. Bij CB Skincare krijg je een persoonlijke huidexpert die je begeleidt tijdens het hele traject. Ze bieden ook sterke medische huidbehandelingen aan, zoals microneedling, chemische peelings en de Cosmelan depigmentatie behandeling. Er worden ook succesverhalen gedeeld waarin klanten hun huidproblemen hebben kunnen verminderen door de behandelingen en producten van CB Skincare.

Wil je weten wat CBSkincare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CBSkincare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CBSkincare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CBSkincare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar CBSkincare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CBSkincare

Bezoekers bekeken ook