Cafetaria De Bolle

Cafetaria De Bolle is een Snackbar gelegen aan Dorpsstraat 33 in Vaassen.

Meer informatie over Cafetaria De Bolle in Vaassen

Cafetaria De Bolle is een populaire plek voor snacks en biedt een breed scala aan heerlijke opties. Een van de meest geliefde snacks is friet, die altijd vers en knapperig wordt geserveerd. Maar de echte ster van het menu is de kapsalon, een smakelijke maaltijd bestaande uit friet bedekt met shoarma, gesmolten kaas, salade en saus. Deze combinatie van smaken is onweerstaanbaar voor veel klanten. Naast de kapsalon is de hamburger ook een favoriet bij de klanten van De Bolle. Sappig vlees, verse groenten en een zacht broodje maken deze snack tot een heerlijke traktatie. De cafetaria heeft ruime openingstijden, zodat klanten op elk moment van de dag kunnen genieten van hun favoriete snacks. Kortom, Cafetaria De Bolle is de ideale plek voor liefhebbers van heerlijke en populaire snacks.

Wil je weten wat Cafetaria De Bolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Bolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Bolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Bolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Cafetaria De Bolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Bolle

Bezoekers bekeken ook