Bouwbedrijf H. Harmsen

Bouwbedrijf H. Harmsen is een Bouwbedrijf gelegen aan Zichtstede 35 in Vaassen.

Meer informatie over Bouwbedrijf H. Harmsen in Vaassen

Bouwbedrijf Harmsen is gespecialiseerd in metselwerk, timmerwerk en stucwerk. Ze hebben recent verschillende projecten afgerond, zoals het maken van een tienerbed op maat, het plaatsen van een houten trap, het renoveren van een complete badkamer en het betegelen van een keuken. Ook hebben ze een dakkapel geplaatst. Voor meer informatie of om contact op te nemen met Bouwbedrijf Harmsen kunt u terecht bij hun adresgegevens: Zichtstede 35, 8171 NB Vaassen. U kunt ook bellen naar 06 13 37 29 33 of een e-mail sturen naar harmsen.ha@kpnmail.nl.

Wil je weten wat Bouwbedrijf H. Harmsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf H. Harmsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf H. Harmsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf H. Harmsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Bouwbedrijf H. Harmsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf H. Harmsen

Bezoekers bekeken ook