Blokker Vaassen

Blokker Vaassen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Dorpsstraat 51 in Vaassen.

Meer informatie over Blokker Vaassen in Vaassen

Bij Blokker Dorpsstraat Vaassen kun je terecht voor een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast hebben ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ook bieden ze een breed assortiment aan producten voor het opgeruimd houden van het huis, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel in Vaassen als online terecht, waarbij je de producten kunt laten thuisbezorgen of gratis kunt ophalen in één van hun winkels. Daarnaast kun je via hun social media kanalen op de hoogte blijven van wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en trends en nieuwe producten, en staat hun klantenservice klaar om je te helpen.

Wil je weten wat Blokker Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Blokker Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Vaassen

Bezoekers bekeken ook