Bij Ons Vaassen

Bij Ons Vaassen is een Restaurant gelegen aan Riezebosweg 20 in Vaassen.

Meer informatie over Bij Ons Vaassen in Vaassen

"Bij Ons Vaassen" is een restaurant in Vaassen dat bekend staat om goed eten voor een normale prijs en een uniek catering-concept. Het restaurant heeft een unieke uitstraling en biedt plaats aan maximaal 110 gasten, zowel binnen als buiten op het terras. Het enthousiaste en gastvrije team zorgt altijd voor een heerlijke ervaring. Op de menukaart staan onder andere vers belegde broodjes, snacks en hoofdgerechten, die ook kunnen worden afgehaald of bezorgd. Daarnaast biedt het restaurant cateringdiensten aan voor lunches, diners en bedrijfsuitjes. Het restaurant is veelzijdig en innovatief, met een uitgebreide kaart en flexibele mogelijkheden voor catering. Kortom, Bij Ons Vaassen is altijd een succesvolle keuze voor lekker eten en gezelligheid.

Wil je weten wat Bij Ons Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ons Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ons Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ons Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Bij Ons Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ons Vaassen

Bezoekers bekeken ook