Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Bij Maarten in ‘t Koetshuis is een Restaurant gelegen aan Maarten van Rossumplein 2 in Vaassen.

Meer informatie over Bij Maarten in ‘t Koetshuis in Vaassen

Bij 't Koetshuis kun je genieten van nieuwe smaken op een unieke manier. Het restaurant bevindt zich in een omgeving met rijke geschiedenis en prachtige natuur. Je kunt er terecht voor versgemalen koffie, eigenwijze lunchgerechten, vlees en vis uit de rookoven, borrelplanken en verfrissende drankjes. Bij 't Koetshuis staat gastvrijheid hoog in het vaandel en wordt er veel aandacht besteed aan geuren, kleuren en smaken. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur, en de keuken sluit om 20.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@restaurantkoetshuis.nl of telefonisch op 0578 571 501.

Wil je weten wat Bij Maarten in ‘t Koetshuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Maarten in ‘t Koetshuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Maarten in ‘t Koetshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Maarten in ‘t Koetshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Bij Maarten in ‘t Koetshuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Bezoekers bekeken ook