Bed en Stal

Bed en Stal is een Bed & Breakfast gelegen aan Isendoornweg 10 in Vaassen.

Meer informatie over Bed en Stal in Vaassen

Bed en Stal in Vaassen is een B&B met twee vakantiehuisjes, een appartement en een stalling voor paarden. In huisje 1 is er een aparte bedstee in de woonkamer, met een tweepersoonsmatras. Het huisje heeft ook een serre met uitzicht op het weiland van de paarden. Huisje 2 heeft een trendy pipowagen met een tweepersoons slaapkamer. Huisje 3 is een grote loft met een eigen ingang naar de weg. De huisjes zijn gelegen in een rustige omgeving en hebben goede matrassen voor een goede nachtrust. Ze hebben ook een eigen terras en veel privacy. De huisjes zijn centraal verwarmd en goed geïsoleerd voor comfort tijdens kouder weer. Gasten hebben positieve ervaringen met de stal, het ontbijt en de activiteiten in de omgeving, zoals een bezoek aan de sauna en een etentje bij het Koetshuis.

Wil je weten wat Bed en Stal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Stal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Stal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Stal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Bed en Stal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Stal

Bezoekers bekeken ook