Bakkerij Hagen

Bakkerij Hagen is een Banketbakker gelegen aan Deventerstraat 1 in Vaassen.

Meer informatie over Bakkerij Hagen in Vaassen

Bakkerij Hagen is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij en chocolaterie. Ze bieden een assortiment aan broden, bolletjes, gevuld brood, taarten, gebak, cakes, koeken, bonbons, chocolade, speculaas en kruidnoten. Op woensdag 22 november kunnen klanten hun eigen chocoladeletter versieren bij de bakkerij. Reserveren kan in de winkel of telefonisch. Bakkerij Hagen bakt zelf brood en heeft altijd taarten op voorraad. Ze bieden ook bezorging aan en staan open voor leuke ideeën. Daarnaast hebben ze enkele uitgelichte producten, zoals de Quatro desem, Driptaart en kleine speculaasjes. Klanten kunnen contact opnemen voor meer informatie en blijven up-to-date door de website te raadplegen.

Wil je weten wat Bakkerij Hagen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Hagen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Hagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Hagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Bakkerij Hagen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Hagen

Bezoekers bekeken ook