Ontheffing artikel 35 Alcoholwet verleend voor Koningsdag op het terrein tegenover de Elspeterweg 80, 8171PZ Vaassen

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontheffing artikel 35 Alcoholwet verleend voor Koningsdag op het terrein tegenover de Elspeterweg 80, 8171PZ Vaassen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft een ontheffing van artikel 35 van de Alcoholwet verleend. De burgemeester geeft hiermee toestemming voor het schenken van zwak-alcoholische dranken (bier en wijn) tijdens Koningsdag aan Elspeterweg 80, 8171PZ Vaassen. Datum besluit: 12-2-24Zaaknummer: 949037 Datum en tijdstip ontheffing: zaterdag 27 april 2024 Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken? Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis in Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met het team Veilig/VTH van de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Bent u het niet eens met de ontheffing? U kunt de burgemeester binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de ontheffing tegen uw belangen ingaat. U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook per brief bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, ter attentie van de burgemeester van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent. Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl. Voorlopige voorziening vragen? Kunt u de behandeling van uw bezwaar niet afwachten? Dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook bezwaar heeft ingediend bij de burgemeester. Een voorlopige voorziening kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook per brief een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 15-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. b43309c02cec2a1a2b7e29a832a016b0

Gerelateerde berichten