B&B De Weteringschans

B&B De Weteringschans is een Bed & Breakfast gelegen aan Gatherweg 13 in Vaassen.

Meer informatie over B&B De Weteringschans in Vaassen

In de maanden juli en augustus kun je alleen reserveren voor minimaal 2 nachten. De boerderij bevindt zich in een rustige en landelijke omgeving aan de rand van de Veluwe, omringd door weilanden met koeien, schapen, maïs en aardappelen. In de tuin van de boerderij zijn meerdere terrassen en een volière met vogels. Gasten hebben volop privacy en kunnen genieten van de bloeiende planten en struiken in de grote tuin. De kamers worden alleen verhuurd aan één persoon/stel tegelijk, omdat er maar één badkamer beschikbaar is. Er zijn ook fietsen te huur. Het dorp Vaassen ligt op 6 km afstand en is gelegen tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer. De eigenaren van de boerderij, Werner Veenendaal en Ilse Scheffel, zijn enthousiaste fietsers en hebben veel ervaring met overnachten in B&B's over de hele wereld. Ze hebben hun eigen Bed and Breakfast opgericht om gasten te laten genieten van hun prachtige plek. De Reiskamer en de Muziekkamer zijn beide sfeervol ingericht en hebben een eigen zitje en wastafel.

Wil je weten wat B&B De Weteringschans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Weteringschans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Weteringschans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Weteringschans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar B&B De Weteringschans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Weteringschans

Bezoekers bekeken ook