Auto & Service van de Mars

Auto & Service van de Mars is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Riezebosweg 8 in Vaassen.

Meer informatie over Auto & Service van de Mars in Vaassen

Gerrit en Piet van de Mars zijn in juni 2003 gestart met hun eigen garagebedrijf, Auto & Service van de Mars. Sindsdien zijn ze trots op hun autobedrijf en hebben ze een vertrouwd adres geworden voor onderhoud en apk-keuringen van alle automerken. Het bedrijf is gevestigd aan de Riezebosweg 8 in Vaassen sinds 1 januari 2007. Ze hebben gekwalificeerd personeel en veel auto-onderdelen op voorraad, zodat ze snel kunnen handelen. Naast onderhoud en keuringen bieden ze ook een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte auto's, en als ze niet hebben wat je zoekt, gaan ze samen op zoek naar je droomauto. Ze voldoen aan alle eisen van de huidige AVG-wetgeving. In hun nieuwe aanbod hebben ze onder andere de Opel Astra, de Peugeot e-208 en de Volkswagen Golf.

Wil je weten wat Auto & Service van de Mars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto & Service van de Mars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto & Service van de Mars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto & Service van de Mars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar Auto & Service van de Mars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto & Service van de Mars

Bezoekers bekeken ook