AMI Vaassen

AMI Vaassen is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 37C in Vaassen.

Meer informatie over AMI Vaassen in Vaassen

Bij AMI Kappers Vaassen ben je altijd welkom, of je nu een afspraak hebt of niet. In deze salon staat persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak centraal. Ze bieden trendy haarmode, maar hechten ook waarde aan de traditionele waarden van een familiebedrijf. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen hier terecht en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen de uitgroei wilt bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers kunnen het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt en daar helpen ze je graag bij. Je kunt zonder afspraak langskomen, maar ook online een afspraak maken. AMI Kappers Vaassen is gevestigd aan de Dorpstraat 37c. Studenten kunnen genieten van een korting op hun knipbehandeling en ontvangen ook 10% korting op andere behandelingen. Volg AMI Kappers op social media om geïnspireerd te blijven en meld je aan om nieuwe trends en tips te ontvangen.

Wil je weten wat AMI Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar AMI Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Vaassen

Bezoekers bekeken ook