ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Molenstraat 20 in Vaassen.

Meer informatie over ALDI in Vaassen

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van versproducten tot kleding en speelgoed. Met meer dan 500 winkels is ALDI een van de grootste discount-supermarkten in Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 900 producten, zowel van eigen huismerken als A-merken, en is altijd van topkwaliteit en betaalbaar. ALDI streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en biedt veel lokale en biologische producten aan. Bovendien zijn veel van de producten als beste getest door de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. ALDI is trots op het grote aanbod aan eigen merken, die een goedkoper alternatief zijn voor de A-merken. Daarnaast biedt ALDI regelmatig mooie aanbiedingen aan, waardoor je goedkoper kunt winkelen dan bij andere supermarkten. Bij ALDI staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel, met onder andere aandacht voor het verminderen van CO2-uitstoot en het tegengaan van voedselverspilling. Kortom, bij ALDI kun je slim en goedkoop je boodschappen doen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vaassen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook