Ontwerpbesluit intrekking beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer, Spinfondsweg 7 te Vaassen

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit intrekking beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer, Spinfondsweg 7 te Vaassen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe is voornemens om de beschikking maatwerkvoorschriften in te trekken voor Van Zelst Plaattechniek BV aan de Spinfondsweg 7 te Vaassen. Hiervoor is een ontwerpbesluit opgesteld. Datum ter inzage legging ontwerpbesluit: 10 november 2023 Zaaknummer: OVIJ2023OAB00091 Wat is de procedure bij een ontwerpbesluit? Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 10 november 2023 gedurende zes weken alleen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis. Wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Heeft u vragen of wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@ovij.nl en vermeld daarbij het zaaknummer of bel Omgevingsdienst Veluwe-IJssel. Het telefoonnummer is 055 580 17 05. Zienswijze indienen? Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbesluit over een aanvraag om een omgevingsvergunning (met bijbehorend zaaknummer). Wilt u mondeling uw zienswijze geven? Neem dan contact op met Omgevingsdienst Veluwe-IJssel. Het telefoonnummer is 055 580 17 05. Wij nemen uw zienswijze mee bij het maken van het definitieve besluit. Bent u het dan niet eens met het definitieve besluit? Dan kunt u ook nog beroep instellen tegen het definitieve besluit. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van het definitieve besluit.

 

Onderwerp: milieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 10-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. a5eacce6ad4d8d417e8ab20936c6cdf8

Gerelateerde berichten