Besluit ambtshalve actualisatie voorschriften KCA depot Circulus, Talhoutweg 26 Vaassen

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit ambtshalve actualisatie voorschriften KCA depot Circulus, Talhoutweg 26 Vaassen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft besloten om voorschriften te actualiseren met betrekking tot het KCA-depot op de milieustraat van Circulus B.V. aan Talhoutweg 26, 8171 MB te Vaassen. Hiervoor is een besluit opgesteld.   Datum ter inzagelegging besluit: 7 maart 2024 Zaaknummer: OVIJ2023OAB00017.   Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de Rechtbank Gelderland binnen zes weken vanaf 7 maart 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen in gaat. Dit kan eveneens als u eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht. U kunt online (met DigiD) een beroep indienen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt een beroep ook schriftelijk (per brief) indienen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een beroepschrift moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.   Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken? Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis te Epe. Wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Heeft u vragen of wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@odveluwe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer of bel Omgevingsdienst Veluwe. Het telefoonnummer is 055 580 17 05.   Voorlopige voorziening vragen? Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?. Dan kunt u een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook beroep heeft ingediend bij de rechtbank. Een ‘voorlopige voorziening’ kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook schriftelijk (per brief) een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: milieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 7-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. 2bcbe2c6de5db87350286d1b42220243

Gerelateerde berichten