Toestemming verleend voor het Cavente kinderdorp aan het Ireneveld, Vaassen.

DeVaassengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming verleend voor het Cavente kinderdorp aan het Ireneveld, Vaassen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft toestemming verleend voor het Cavente Kinderdorp. De organisatie is in bezit van een meerjarenvergunning Datum besluit: 6-3-24Zaaknummer: 944706Datum en tijdstippen: Dinsdag 20 augustus 2024 t/m donderdag 22 augustus 2024 van 08:30 tot 16:00 uur en vrijdag 23 augustus 2024 van 08:30 tot 21:00 uur Activiteit: Kinderactiviteiten Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken? Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis te Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met het team Veilig/VTH van de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Voorlopige voorziening vragen? Kunt u de behandeling van uw bezwaar niet afwachten? Dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook bezwaar heeft ingediend bij de burgemeester. Een voorlopige voorziening kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook per brief een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVaassengids.nl op 9-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vaassen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deVaassengids.nl
Redactie deVaassengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Vaassen
  2. 209872a5dcdcee9ca95633e12af7e762

Gerelateerde berichten